Brug for hjælp, vejledning eller har du kommentarer eller spørgsmål?
2011-05-08 23:14
Kære Ligavenner,

Vi er godt igang med TERMIK-Ligaens indtil videre 3. bedste og meget tæt på næstbedste sæson i vores 13. årige historie.

Ved udgangen af denne uge har indtil videre 170 piloter fået registreret godt og vel 400 opgaver (150 opgaver over snittet), og ikke mindre end 73.000+ km.

Foto: ABM. 'S' med lidt hjælp fra en Turbo
I skrivende stund har Thomas Vestergaard fra Silkeborg årets bedste opgave på 2.148 points efter at gennemført én 3xFAI trekants opgave på ialt 537km med knapt 94km/t - en flot præstation.

Og det er en stor fornøjelse at se, hvor aktive vores piloter er uanset erfaringsniveau. Dog kunne nogle af de lidt mere erfarne piloter godt tænke sig at de unge lømler fra SG-70 lige slappede lidt af og levnede lidt points til os andre.

Stilling i Gruppe A er pt flot domineret af de to respektløse juniorer Mads Linaa Larsen og Morten Bach der nu begge har rundet 4.000+ points med to gode flyvninger.  Klaus Thyge Høeg-Hagensen har dog skruet bissen på og snapper dem i siderorerne med 3.989 points...og det garanterer jeg for, at vi også er nogle andre der også gerne vil.  Vi skal bare lige have den der gode dag hvor de andre i ikke også flyver...

I Gruppe B er Mike Jørgensen i top med Nicolai Larsen og Lars Ternholt med på beatet, dog med lidt større spredning i toppen end i gruppe A pt.

I Gruppe C er Mads Leth pludselig dukket op med sin LS6 hvor han høvler rundt og gør krav på points. Her er han efterfulgt at nybagt S-pilot Simon Stenbæk Madsen der med en flot varighed fra i fredags er godt med. Bjarne Sørensen der også er fra Herning ligger nr. 3 efter et par gode opgaver i forårsvejret.

I Divisionerne er spændingen afløst af lidt 'same-same' nu hvor SG-70 i 1. division har trukket lidt fra Herning der ellers i en periode lå i front. I bunden ligger Østsjælland og skvulper sammen med Midtsjælland men det varer vel kun til at deres respektive formænd opdager situationens alvor og sender deres piloter op på oplevelser.

I 2. division er Vejle og Polyteknisk så småt ved at komme i omdrejninger medens Jysk Aero Sport og Aalborg Aero Sport lader de andre få lidt forspring inden de kommer op i det høje gear.

I 3. division er Viborg med Lemvig fint i top efter deltagelse i Spring Cup på Skinderholm medens én af danmarks største klubber lader til at være gået helt i stå...

Med ønsket om flere Cu'er med flade bunde og runde former,
Arne Boye-Møller


Arkiv
  • Medens vi venter på Påskesolen - opgavevisning nu ...
  • TERMIK-Ligaen set fra en computer..
  • Termik-Ligaen set fra en sygeseng ........
  • Hov - så er sæsonen igang!
  • Annus Horribilis eller Annus Mirabilis?
  • Man burde følge trækfuglene
  • Tiden flyver
  • Snor nok og snart 3.000.000 km!
  • Når katten er ude...
  • ARC du Lieber Augustin...(2. udgave)