Brug for hjælp, vejledning eller har du kommentarer eller spørgsmål?
Kold start på alle fronter!
2013-04-05 00:58
Kære Ligavenner,

En kold marts der uden meget slinger i valsen fortsætter ind her i april har holdt danmark i køleboksen længe.

En kold men smuk dag på Skinnerholm
Vi svæveflyvere har nydt godt at den udtørring der samtidigt pågår nu hvor solen er ved at få magt igen med lange ture og skøn høj base.

Undertegnede har beklageligvis ikke haft tid til andet end det mest basale ud over arbejde men har da få squeezet et par flyvedage ind. Desværre er det gået ud over en masse rutiner med at få TERMIK-Ligaen ordentligt igang og det hvile alene på mine skuldre. Det har også betydet, at det kun var nogle ganske få der reelt kunne rapportere deres flyvninger til TERMIK-Ligaen. På den anden side, er det måske den eneste måde Herning kan vinde 1. Division på men den går jo nok ikke. Skulle I have flyvninger derude fra før dags dato vil de stadig kunne indberettes uden straf for sen aflevering.


Foto: ABM. 3-4m/s over vadehavet
Regelændringer til 2013 (Lex Tom Jørgensen)

Følgende ændringer er gældende fra sæsonstarten 2013:

 1. Afsnit 6.2.2 vedr antal anvendte vendepunkter: for at tilgodese de geografisk udfordrede deltagere der flyver fra Sjælland og Øerne åbnes der nu op for, at såfremt start og ankomst begge er placeret på Sjælland og / eller Øerne, er det tilladt at have op til i alt 12 vendepunkter inkl. Start – og ankomst.
De nye regler kan downloades her fra: http://www.termik-ligaen.dk/download/TERMIK-Ligaen%20Konkurrenceregler%202013.pdf


Download den nye version af SoarTask
SoarTask 2013 er nu klar til download her http://www.termik-ligaen.dk/download/soartask.htm (NB! Link rettet idag 2013.04.05).
Bemærk, at hvis man allerede har SoarTask installeret behøver man kun at downloade databasen + SoarTask2013 (ligger i samme zip fil) og erstatte ens nuværende SoarTask2012.exe med den nye version og så burde man være kørende.

Vendepunkter til 2013
Mht vendepunkterne har vores gode samarbejdspartner John Leibacher igen lavet et super stykke arbejde med at lave vores forskellige vendepunktsfiler her : http://soaringweb.org/TP/EU.html NB!Flere har påpeget, at filerne stadig vises som værende fra 2012! John Leibacher har fundet fejlen og det er nu rettet.

Vi har desuden igen i år lavet WinPilot / SeeYou vendepunktsfiler i en special udgave som kan downloades fra menuen eller her : http://www.termik-ligaen.dk/download/MyLaminarTP.zip

Happy Landings og på TERMIK-Ligaens vegne,

Arne Boye-Møller


Arkiv
 • Sæsonstart 2013 - TERMIK-Ligaens 15. sæson
 • Fuld fart over feltet
 • 2012 er igang - må termikken blomste /v.2
 • Kære Ligavenner, Vi er godt igang med TERMIK-Liga...
 • Medens vi venter på Påskesolen - opgavevisning nu ...
 • TERMIK-Ligaen set fra en computer..
 • Termik-Ligaen set fra en sygeseng ........
 • Hov - så er sæsonen igang!
 • Annus Horribilis eller Annus Mirabilis?
 • Man burde følge trækfuglene