Brug for hjælp, vejledning eller har du kommentarer eller spørgsmål?
Så gør dog noget !
2006-07-09 10:11

Er der ingen der kan stoppe Mogens Hoelgaard?

Asen og masen i Grupperne
Nicolai Larsen - der smuttede fra Vestjysk (det taler vi om senere Nicolai) til Aviator, Aalborg er med imponerende 5.029 points pt. dog kun nr. 2 i Gruppe A og har et gab på 611 points til Monze. Ulrik Sørensen, Ib Wienberg og Klaus Thyge Høgh Hagensen (herefter KTHH) ligger lige i slipstrømmen i ekstremt tæt formation. KTHH er for første gang opppe og ringe og det er en fornøjelse at se etablissementet bliver udfordret kraftigt.

...men..men..fra 3.774 points længere nede af listen har piloterne ikke fået deres 3. gyldige opgave endnu...og én god dag kan sagtens løfte disse piloter op over 5.000 points.

I Gruppe B har Knud Møller Andersen fra Herning i det nu 120 mand store felt skilt sig markant ud med 5.098 points med Steffen Elberg fra Silkeborg lige i sideroret med 4.831 points. Morten Bennick fra Polytterne fører an i gagglen der forsøger at indhente de to førnævnte - en gaggle hvor alt kan ske da der er mange her der endnu har deres 3. gyldige opgave tilgode. I gagglen ligger Ligachefen, en international toppilot, den regerende danmarksmester i standardklassen, en eks. formand, en forræder fra Vestjysk (ja, dig Lasse), en TERMIK-Liga medkommentator, en DSvU IT Team, en F-16 instruktør, en rekord-jæger, en SAC chef, en slæbepilotchef, en...

Gruppe C bliver ledt an af Helle Lundgren fra Vejle med 4.182 points og 3 gyldige opgaver. Så kan drengene lære det. Men med kun 2. gyldige opgaver pt. kommer Lars Lyng (Sicilianeren fra Nordsjælland) lige i slipstrømmen. Han flyver på skummel mafia vis gentagne gange langt op i Sverige i en Nimbus og på fremtryller på magisk vis en 789km opgave med 99,5km/t. Kan han overhovedet flyve herhjemme?

Lars bliver jagtet af Carsten Larsen fra Østsjælland der med gode ikke-svenske-vendepunkter fra en god miks af jyske og sjællandske vendepunkter ligger som nr. 3.

Slagsmålet i Divisionerne
Overløberne fra Herning lader til at hjælpe SG-70 godt på vej i føringen med næsten 3.000 points ned til deres gamle klub i første Division. Med hhv. 38.570 og 35.744 points ligger begge klubber i deres egen klasse pt. med Østsjælland som brobygger ned til Midtsjælland, Silkeborg og Aviator.

I anden Division har Vestjysk distanceret sig fint fra Tølløse medens Morten Bennick nok snart skal tale dunder i Polytfabrikken - og Peter Meilhede må kalde ferieafløserne ud i Vejle. Billund og Fyn luller vist også lidt her i sommervarmen.

I tredie Division har Nordsjælland lagt sig i spidsen foran Skrydstrup og Kolding der har et godt stykke vej op - men én af de to pt. jævnbyrdige klubber kan forvente oprykning hvis de holder takten.

Det bliver spændende at se, hvilken effekt det får når de mange piloter der endnu ikke har en 3. gyldig opgave begynder at angribe igen. "It ain't over till the fat lady sings".

På TERMIK-Ligaens vegne,
Arne Boye-Møller


Arkiv
  • En vejrmand ser rødt! [2. revision]
  • Vestkyst Hustlers [2.revision]
  • FAI opgaver og tandpasta smil
  • Holland, termik og point
  • Fjederen er helt i bund og spændt [2.revision]
  • Hvor vil du flyve hen idag?
  • Imorgen da
  • Lige lidt detaljer tilbage inden vi går igang
  • Kontor med udsigt..til sæsonstart