Brug for hjælp, vejledning eller har du kommentarer eller spørgsmål?
En vejrmand ser rødt! [2. revision]
2006-05-04 16:23
Kære Ligavenner,

Tja - efter en fredag hvor det meste af landet åbenbart blev blæst tørt for glasfiber og understøttende brugbar termik og de færreste overhovedet kom i luften - blev afløseren lørdag kun lidt bedre.

Termikken var trekantet og i bedste fald et par meter og stedvis kunne man pinefuldt komme over 600m - og af uransagelig årsager nogen gange helt op i 1.500m med næsten 1.5m/s. På intet tidspunkt blev den horisontale sigt bedre end et fortyndet glas mælk med glimmer i. Rasmus Ørskov - det lange hyl - formåede ud over Vesterhavet at kravle op i de forcastede 2.200m og kunne således hyle os andre ud af den der lå og kæmpede med 45-50km/t modvind i 350m og 40km ude. Jo, jo - undertegnede nød en fin velkomst komitté inklusive velsmagende og tiltrængt kaffe på Vestjyllands Svæveflyvklubs præmisser på Vester Ejstrup. Men jeg havde jo også givet dem et show ved at asende og masende have drevet forbi deres smukke natur to gange i lav højde inden jeg kastede håndklædet i ringen.

Dagen igår - søndag - bød i det jydske på en dag der med høj varme var perfekt til familieliv og almindelig driven omkring i haven og skov hvorfor de 3-4 timer tilbragt på startstedet, afløst af en 8 min indædt kamp for at blive hængende inden der blev pakket sammen, ikke just øgede point'ene på familiekontoen.

Nuvel - her til morgen mandag gøres forsøget nok igen. Det kunne jo være...

Mvh.
Arne

Kære Ligavenner,

Så er det heads-up, attention, cancel all meetings, få dyrene i pension, afmeld posten, uddeleger arbejdet, giv den bedre halvdel en uforglemmelig aften, installér Sims 2 Pluspack på børnenes maskine - der er dømt 5 røde på stribe jvf. vores vejrprofet!

Imorgen fredag og de næste fem dage frem ser lovende ud og Søren mener sågar (med passende forbehold) at vi bør være forberedt på at satse noget stort. Lad os håbe at det kommer til at gælde for alle landsdele og klubber!

I al hast!
Arne Boye-Møller


Arkiv
  • Vestkyst Hustlers [2.revision]
  • FAI opgaver og tandpasta smil
  • Holland, termik og point
  • Fjederen er helt i bund og spændt [2.revision]
  • Hvor vil du flyve hen idag?
  • Imorgen da
  • Lige lidt detaljer tilbage inden vi går igang
  • Kontor med udsigt..til sæsonstart