Brug for hjælp, vejledning eller har du kommentarer eller spørgsmål?
Fjederen er helt i bund og spændt [2.revision]
2006-04-08 18:30
Knapt var blækket tørt før HC Christensen, der pt. har belejret Arnborg, som den første kunne indsende sin log. Undertegnede har lige studeret den og det ligner unægtelig noget skygaderæs over ca. 153km med ikke mindre end små 113km/t!

HC der sidste år endte i Gruppe A fører nu med 1.223 points foran alle (skal han have lov til det?).

Godt gået og tillykke til den første i år!

-Arne


Kære Ligavenner,

Normalt plejer en ekspedition til de Franske alper ultimo marts udløse kanonvejr herhjemme samtidigt men i år er det vist mest til dato blevet til checkstarter og lidt tøffen rundt lokalt. Redaktionen har dog kendskab til en del temmeligt frustrerede piloter som blot venter på den mindste antydning af opklaring for at være den første til at få points i denne sæsons TERMIK-Liga.

Men mon ikke vejret begynder at ligne april som vi kender det i løbet af de næste par dage? Vores egen meteorolog helt - Søren Brodersen - har på sin www.flyvevejr.dk en fin blanding af "Vejr for Dummies" og dem der vil dybere ned i substansen. Værd at bemærke er den røde "obs" som Søren har parkeret blandt alle de grå "la-la" vejr og gule "måske"....lad os håbe at det bliver starten på en rigtig god sæson. Undertegnede har ihvertfald meldt fra på arbejdet mandag.

I skrivende stund er en anden større ekspedition af danske piloter - den største i mands minde - på vej til Pribina Cup i Slovakiet hvor vi sidste år afholdte Europamesterskaberne i klub-, standard- og 18m klasserne. De starter d. 14 april og afslutter d. 23 april. Ud over at have en rekord deltagelse på 143 deltagere er det danske kontigent på 17 mand noget der bliver lagt mærke til. Følg de danske piloter her http://www.nitra2005.sk/pribinacup2006/.

Deres deltagelse dér vil vi nok se afspejlet i at andre piloter kan komme til fadet i TERMIK-Ligaen i april!

Men hvad med vendepunkterne på World Soaring Turnpoint Exchange? Aner det ikke! Vi har mailet til John Leibacher men han må have været forhindret af gode årsager for han har hverken svaret eller fået lagt de opdaterede filer ud. Vi vender tilbage så snart der kommer nyt.


På TERMIK-Ligaens vegne,
Arne Boye-Møller


Arkiv
  • Hvor vil du flyve hen idag?
  • Imorgen da
  • Lige lidt detaljer tilbage inden vi går igang
  • Kontor med udsigt..til sæsonstart