Brug for hjælp, vejledning eller har du kommentarer eller spørgsmål?
Lidt over halvvejs i sæsonen : gode oplevelser forude
2009-07-23 19:58
Kære Ligavenner,

Herligt at se, at mange trods det omskiftelige sommervejr har fået fløjet nogle gode ture og fået konsolideret deres points og placeringer. Der skal efterhånden noget godt vejr til for at slå de bedst placerede - men heldigvis er der stadig 2-3 måneder tilbage hvor man kan forbedre sine eller klubbens resultater.

Sun Air Cup i næste uge!
Nu er det snart Sun Air Cup og Solkongen himself har selvfølgelig styr på vejret - det klarer lidt op ifølge de eneste sande vejrprofeter søndag aften så aerodynerne kan luftes under gode betingelser ihvertfald i starten af SAC.

SAC er en allertiders konkurrence for både uøvede, gamle rotter og andre med hang til stræk. Når man først har bevist, at man kan flyve TERMIK-Liga opgaver og DIKO er SAC et godt sted at lære endnu mere og ikke mindst opleve et godt samvær med ligesindede - og normalt også en masse sjov!

Tosædet flyvning er en oplagt måde at lære og samtidgt kunne give noget fra sig medens det både er spændende og sjovt: med de mange fine opgaver og præstationer med de pt 27 tosædede i TERMIK-Ligaens tandemklasse håbes det, at så mange når at melde sig til SAC som muligt.

Ny TERMIK-Liga rekord
Den af undertegnede udlovede champagne sidste år til den, som måtte slå den hidtidge TERMIK-Liga rekord (720km udeklareret med 130km/t og handicap 114), skal allerede afleveres nu til Mogens Hoelgaard: i tirsdags var vi et par stykker der gennemførte en 580km deklareret opgave i vejr præget af skygader med handicap 120 og knapt 130km/t - men det var ikke nok til at slå ham - han gjorde det med 136km/t og en kurveprocent på 1% (2 bobler - ialt 2 min og 36 sekunder med 3.1 m/s)! Den gennemsnitlige glidedistance var 205km med 145km/t....

Mon ikke Mogens udlover ét eller andet for at slå hans flyvning nu?

Lidt tekniske problemer (hvem har ikke det?)
Vi løb åbenbart i lidt tekniske problemer med deltafiler den / de forgangne uger : efter nogle tiltag de sidste par dage på vores server lader det til, at vores problemer er gået i sig selv igen og resultaterne flyder fornuftigt ind igen.

På TERMIK-Ligaens vegne,
Arne Boye-Møller


Arkiv
  • Opsøg held og oplevelser
  • Nye tider, nye resultater, ny strategi?
  • April er ovre - back to basics (Front-By-Front)
  • Gode udsigter? Frem med linialen?
  • En Påske uden det helt fede vejr
  • Stillingen ultimo marts!
  • Sæsonstart 2009 og vi er klare til at lette
  • Tekniske problemer [2]
  • Fair fight og Endelige Resulater
  • Genopladning af DSvU [rev.3]